c skincare

Personal

ISABELLA

Mitt namn är Isabella Larsson och jag är auktoriserad hudterapeut sedan 2014. 
Medlem i Shr och innehar Cidesco examen. 
Jag älskar mitt yrke och drivs av att hela tiden vara uppdaterad med det senaste, för att du som kund ska få en anpassad behandling för bäst resultat.
Innan jag öppnade Complete Skincare jobbade jag som hudterapeut på Skönhetsbaren.
Mitt mål är att du som kund ska få ett så komplett besök som möjligt, kom därför gärna en stund innan din behandling och koppla av i våra mysiga lokaler.

Charlotte

Mitt namn är Charlotte Widegren. Tidigare i livet har jag arbetat med hästsport. Jag började i vuxen ålder 2012 läsa till mitt drömyrke Hudterapeut .
Endast några veckor återstår för auktorisation och två internationella examen Cidesco och Itec. Jag jobbar även på Vadstena Kloster Spa som Hud  och Spa terapeut. 
Det är en dröm att få jobba på en så fin hudklinik som Complete Skincare. Hoppas vi ses.

Sofie

Sofie Moberg är Leg. Sjuksköterska sedan år 2005. Studio Sofie är registrerad hos IVO (inspektionen för vård och omsorg) och patient/klinikförsäkring finns hos Folksam. Kliniken är också certifierad för estetiska injektioner av Estetiska Injektionsrådet samt Gold Mareli Certified. Detta innebär bl.a. att hon har utbildning inom samtliga behandlingar som genomförs samt arbetar endast med CE märkta produkter.